Search
Close this search box.
PON - PET 7h - 17h, SUB: 7h -12h

LATEX STRONG MAT 5L

Pozovi za cijenu

Opis

LATEX STRONG je visokokvalitetna boja za unutarnje zidove, posebno otporna na habanje, koja stvara čvrst i elastičan film. Sve ove odlike čine je idealnom za dekoraciju zidnih površina izloženih većem habanju, poput onih u vrtićima, školama, bolnicama i hotelima te drugim javnim objektima.

PRIMJENA
Preporučuje se novi zid impregnirati u jednom sloju GRUNDMIXOM pokrivnim temeljnim premazom razrijeđenim vodom do 5% u nijansi LATEXA ili SIMPRA univerzalnom impregnacijom. Na čistu, suhu i čvrstu podlogu nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u dva sloja, razrijeđen vodom do 5%. Slijedeći sloj se nanosi tek kad je prethodni potpuno suh. Kod obnavljajućeg bojenja manje zaprljanih površina najčešće je dovoljan jedan premaz LATEXA. Ne preporučuje se rad na temperaturama ispod +5 °C.

IZDAŠNOST
6 – 8 m2 /l

POTROŠNJA
0,14 l/m2 u dva sloja.

ASORTIMAN
Proizvodi se u bijeloj boji, ali primjenom Top Mix sustava za strojno nijansiranje može se dobiti čitav niz nijansi iz naše Ton karte, uključujući i duboke tonove. Za nijansiranje u pastelne tonove mogu koristiti i pigmentne preparacije KEMOTON STRONG i KEMOTON PLUS.

RAZRJEĐIVAČ
Čista voda.

PAKIRANJE
5 l