Search
Close this search box.
PON - PET 7h - 17h, SUB: 7h -12h

KEMOPOL PLUS BIJELI 15L

Pozovi za cijenu

Opis

KEMOPOL Plus je vodena disperzijska boja izrazite pokrivnosti, namjenjen dekoraciji i zaštiti unutarnjih zidnih površina. Izrađen je na bazi vodene disperzije polimera u vodi i dodataka.

PRIMJENA
Namjena je, prije svega zaštita i dekoracija gips-kartonskih ploča zbog izrazite pokrivnosti KEMOPOLA PLUS. Također se primjenjuje na unutarnjim zidnim površinama izrađenim od vapnenih produženih i cementnih žbuka, kao i zidova sa čvrstim starim premazima koje treba obnoviti. Suhi film otporan na suho otiranje, nije otporan na pranje. Podloga mora biti suha, čvrsta i čista, te prije prvog bojanja impregnirana SIMPRA impregnacijom. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u dva sloja, razrijeđena s vodom do 10%. Prije dodavanja vode boju treba dobro promiješati! Po prekidu rada ambalažu s bojom dobro zatvoriti, a nakon ličenja pribor oprati vodom. Ne preporučuje se rad na temperaturama ispod +5 °C.

IZDAŠNOST
5 – 6 m2 /l

POTROŠNJA
0,18 l/m2 u dva sloja.

ASORTIMAN
Proizvodi se u bijeloj boji, ali primjenom Top Mix sustava za strojno nijansiranje može se dobiti čitav niz nijansi iz naše Ton karte, uključujući i duboke tonove. Za nijansiranje u pastelne tonove mogu se koristiti i pigmentne preparacije KEMOTON STRONG i KEMOTON PLUS.

RAZRJEĐIVAČ
Čista voda.

PAKIRANJE
15 l