Search
Close this search box.
PON - PET 7h - 17h, SUB: 7h -12h

FASENA AKRIL BIJELA 5L

Pozovi za cijenu

Opis

Disperzivna boja izrađena od kvalitetnog poilmernog veziva i svjetlostalnih pigmenata. Odlične je prionjivosti, otpornosti na atmosferilije, alkalije, soli i industrijske plinove. Paropropusna je i svjetlootporna.

PRIMJENA
FASENA je namijenjena zaštiti i dekoraciji novih fasadnih površina izrađenih od betona, produžene žbuke, vlakneno-cementnih ploča i slično, kao i za obnovu starih naliča na bazi akrilnih veziva u organskom otapalu ili disperzivnih premaza. Podloga na koju se nanosi mora biti čvrsta, suha i čista, po potrebi sanirana
odgovarajućom žbukom. Preporuča se podlogu uvijek impregnirati SIMPRA univerzalnom impregnacijom. Na osušenu impregnaciju FASENA se nanosi četkom, valjkom ili prskanjem, u dva sloja, razrijeđen s 5-10% vode. Može se nanositi na podloge čija je temperatura od +5 do +35°C, kad nisu pod izravnim utjecajem sunca.

IZDAŠNOST
4 – 5 m2 /l

POTROŠNJA
0,20 l /m2 u dva sloja.

ASORTIMAN
Proizvodi se u bijeloj boji, ali primjenom TOP MIX sustava za nijansiranje može se dobiti čitav niz nijansi iz ton karte CHROMOS SVJETLOST, uključujući i ton karte ostalih proizvođača, te RAL karta.

RAZRJEĐIVAČ
Čista voda.

PAKIRANJE

5 l