16 godina s Vama

Žbuke i ljepila


Samoborka
Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda. U Samoborki s ponosom ističemo da je naše glavno opredjeljenje visoka kvaliteta ekološki potpuno prihvatljivih proizvoda, u što se i sami možete uvjeriti.
www.samoborka.hr

Baumit
Marka Baumit je danas prisutna u svijesti građevinara i razvila se u jednu od najpoznatijih marki građevinskog materijala. Jasni ciljevi u poslovanju doveli su Baumit od pionira u građevinarstvu do broja 1 u Austriji i visoko pozicionirane marke u svakoj zemlji gdje posluje. U Hrvatskoj Baumit posluje od 1996. godine sa sjedištem u Zagrebu.
www.baumit.hr

Murexin
– Ljepilo za keramiku građ. BFK 03
– Fleksibilno ljepilo KGF 65
– Fleksibilno ljepilo KWF 65
– Energy saving sistem
– Masa za fugiranje FM 60
www.murexin.hr

Orso
Iza imena ORSO kriju se vrhunski proizvodi na području građevinarstva, proizvodi koji svoje mjesto nalaze u primjeni kod novogradnje, sanacije objekata te u proizvodnji prefabrikata. Na tržištu kompozitnih hidroizolacijskih materijala, ORSO predstavlja novu generaciju materijala u građevinarstvu i postavlja nova mjerila na tržištu.
www.orso.hr

Dracomerx
– AKWAGARD ST – hidroizolacijska membrana za terase,balkone
– PLASTIVO 180 – izolacija kupaonica,manjih bazena
– IMPERGARD – zaštita zidova
– PROTECTGUARD – zaštita podova
www.dracomerx.hr

Rofix
Razvoj od proizvođača vapna do specijalista za gotovu žbuku i mort, i danas do dostavljača sistema, karakteriziraju nas kao inovativno poduzeće, koje je uvijek u potrazi za novim rješenjima i korisnicima svojih proizvoda i usluga.
www.roefix.com