16 godina s Vama

Toplinske izolacije


Plastform
Tvrtka Plastform d.o.o. osnovana je 1992. godine, a osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora za primjenu u industriji i poljodjelstvu. Uz navedene proizvode izrađuju se i razni dekorativni elementi po željama kupaca te granule, krupno i sitno mljeveni stiropor za proizvodnju termo žbuka i lakih betona.
www.plastform.hr
Fragmat
Naš cilj je jasan: riješiti ljudima probleme vezane za nastanak troška kod gubitka energije prilikom grijanja i hlađenja, preventivno djelovati kod nastanka troška izazvanog ugradnjom nekvalitetne hidroizolacije, ugradnjom fasadnog sistema Demit spriječiti brzo starenje građevina, te radni, životni prostor i životni okoliš učiniti prijatnijim.
www.fragmat.info
Knauf Insulation
Multinacionalni proizvođač građevinskih materijala i sistema, Knauf je ostao tipično obiteljsko poduzeće, unatoč svojoj veličini. Imajući jasnu viziju, direktne puteve odlučivanja, kulturu inovacija i bogatstvo ideja kojem pridonose svi zaposlenici, Knauf je tvrtka koja ide naprijed.
www.knaufinsulation.hr
Rockwool
Glavno područje poslovanja Rockwool Adrie je toplin­ska i protupožarna izolacija za zgrade i industriju, koja se može podijeliti na nekoliko segmenata: ravni krovovi, kosi krovovi i potkrovlja, podovi i pregradni zidovi, ventilirane fasade, industrijske i tehničke izolacije, zaštita od požara .
www.rockwool.hr