16 godina s Vama

Hidroizolacije


Katran
Zagrebačko poduzeče KATRAN najstariji je proizvođač bitumenskog materijala u ovom dijelu Europe. Zahvaljujući stoljetnoj tradiciji i bogatom iskustvu , Katran proizvodi za tržište široku paletu bitumenskog materijala koji se koristi u visokogradnji i niskogradnji. Za visokogradnju proizvode se fleksibilne i visokofleksibilne polimebitumenske hidroizolacijske trake s ulošcima od sirovog krovnog kartona ,metalnih folija, ojačanog staklenog voala, staklene tkanine i poliesterskog filca, koji su obloženi obostrano s polimerom modificiranom bitumenskom masom, a ugrađuju se tehnikom vručeg lijepljenja ili tehnikom zavarivanja.
www.katran.hr

Orso
Iza imena ORSO kriju se vrhunski proizvodi na području građevinarstva, proizvodi koji svoje mjesto nalaze u primjeni kod novogradnje, sanacije objekata te u proizvodnji prefabrikata. Na tržištu kompozitnih hidroizolacijskih materijala, ORSO predstavlja novu generaciju materijala u građevinarstvu i postavlja nova mjerila na tržištu.
www.orso.hr

Dracomerx
DRACOMERX je mlada, dinamična i brzorastuća tvrtka specijalizirana za projektiranje, prodaju i inženjering u području izolacija i sanacija u graditeljstvu. Kvaliteta poslovanja potvrđena je certifikatom ISO 9001:2000, dok je briga za okoliš potvrđena certifikatom ISO 14001:2004.
www.dracomerx.hr