16 godina s Vama

Crijep


Bramac
U usporedbi s drugim pokrovnim materijalim, čvrstoća betonskih crjepova se stalno povećava – i do 50 godina- i time osigurava dug životni vijek BRAMAC crijepova, ne propuštaju ni najjaču kišu, znatno su manje podložni na štete uslijed oluja, blagi su prema okolišu i nude izvrstan odnos cijene i kvalitete.
www.bramac.hr

Tondach
Glina ima dug životni vijek i posebno je otporna na utjecaje okoliša. Općenito je to najstariji i najrašireniji pokrovni materijal, a Tondach crjepovi nisu samo dugovječni, nego i ekonomični. Iz toga proizlazi stvarna “ekonomičnost” glinenog materijala, jer građevinar ne mora osigurati novac za razne popravke. Ovo posebno vrijedi za krov kuće, čija konstrukcija iznosi dio čistih troškova gradnje.
www.tondach.hr

Nexe
Nexe crijepovi: Oktavijan, Cezar, Glinex kontinental, Glinex rustik, Glinex klasik, Kontinental, Ideal, Mediteran.
www.nexe.hr
Goriške opekarne
Mi smo vodeći proizvođač opsežnog programa opekarskih proizvoda za izgradnju kvalitetnih stambenih i poslovnih zgrada. Više od 40% prometa ostvaruje se uglavnom na izvoz u Hrvatsku i na talijansko tržište. Za zidne i stropne poslove su važna uloga na slovenskom tržištu, koja je također postigla više od 25% tržišnog udjela u Hrvatskoj, posebno u Istri i Kvarneru. Nakon uspješnog ulaganja u modernizaciju tehnologiju i proizvodnju uspješno se povećala prodaja na svim tržištima krovišta.
www.go-opekarne.si